Στρατηγός Μακρυγιάννης

«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα' νεργήσω κι' ό,τι θέλουν ας μου κάνουν» Στρατηγός Μακρυγιάννης

10 Φεβ 2012

ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ! ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!



Τα ξημερώματα της Δευτέρας 6/2/2012 δειλοί άγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότωφ στα γραφεία μας βάζοντας φωτιά στην είσοδο και το χωλ. Χάριν της έγκαιρης επέμβασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η φωτιά περιόρισε τη ζημιά στο κτίριο. Οι «πραίτωρες» προφανώς πιστεύουν ότι οι ενεργοί - πολίτες οπλίτες έφεδροι Αξιωματικοί και οι Καταδρομείς θα τρομοκρατηθούν, θα το βάλουν στα πόδια και θα κρυφτούν κάτω από τα κρεβάτια τους; Τέτοιου είδους δειλές επιθέσεις που στρέφονται ενάντια στον Πατριωτισμό των Ελλήνων από ντόπια και ξένα κέντρα, μας τιμούν, μας συσπειρώνουν, δυναμώνουν την πίστη μας για αυτοθυσία όταν και όπου έρθει η ιστορική στιγμή, Καλή αντάμωση!!!
Φωτιά
και τσεκούρι στους προσκυνημένους...

ΜΑΡΤΥΡΙΑ - Η εμφάνιση του τιμίου Σταυρού στις 14/9/1925 ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΟ(ΠΑΛΑΙΟ) ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ.

Μαρτυρία από τον κύριο Δημήτριο Μπερλή για την εμφάνιση του τιμίου Σταυρού στις 14/9/1925 πάνω από τον ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στον Υμμητό κατά την ολονυχτία πιστών με το πάτριον εορτολόγιον που βρισκόντουσαν την εποχή εκείνη υπό διωγμό από τους νεοτεριστές καινοτόμους του νεου ημερολογίου.

ΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ (ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΓΙΤΩΝ)

ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΘΟΣ, ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ, ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ κ.τ.λ. ΓΙΑ ΤΙΣ  ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ;;;;;;;;;;;

ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΑ ΟΠΛΙΣΕ Η ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΠΑΤΕΡΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ;;;;
ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΙΕΡΟΥΣ  ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;;;;;
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.