Στρατηγός Μακρυγιάννης

«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα' νεργήσω κι' ό,τι θέλουν ας μου κάνουν» Στρατηγός Μακρυγιάννης

13 Σεπ 2013

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ


ΜΑΣΩΝΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ!!!

Φαίνεται απίστευτο,αλλά άνθρωποι που κατέχουν ΥΨΗΛΟΤΑΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ,λαμβάνουν τιμητικές θέσεις (Οφίκια) από ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ!
Ο λόγος για τον Σπυρίδωνα Καμαλάκη,που όπως βλέπετε στη φωτογραφία πάνω (με το βέλος) παρευρίσκεται στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Κυψέλης, Μετόχι του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Αθήνα:Την θεία Λειτουργία τέλεσε ο Μητροπολίτης Άκκρας Γεώργιος, εκπρόσωπος του Πατριαρχείου στην Αθήνα ενώ το παρόν έδωσαν Αρχιερείς του Αλεξανδρινού θρόνου, οι Μητροπολίτες Γέρων Αξώμης Πέτρος, Πτολεμαΐδος Προτέριος και Χαρτούμ και παντός Σουδάν Εμμανουήλ, πλήθος ιερέων κλπ.
Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΜΑΛΑΚΗΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΥΠΑΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 33ου ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΓΜΕΝΟΥ ΣΚΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (δείτε το ντοκουμέντο αριστερά)!!!

Ταυτόχρονα,είναι Μέγας Ευεργέτης-Μέγας Άρχων Λογοθέτης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνο-Αιγυπτιακής Φιλίας και Καθηγητής ε.τ. του Κρατ. Παιδ. Πανεπιστημίου Nizhny Novgorod!

ΕΡΩΤΗΣΗ:ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ;

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΘΕΟΔΩΡΕ;

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ,ΜΕΣΩ ΕΓΚΥΚΛΙΩΝ ΙΕΡΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ:ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ;
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!
ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας με τον Σπυρίδωνα Καμαλάκη.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Τιτουλάριος Μητροπολίτης ευλογεί (!) τελετή μασόνων-φωτογραφίες Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 04/04/2013 του Κώστα Ζαφειρίου ierovima.gr

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ο τιτουλάριος μητροπολίτης Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός προσεκλήθη τον περασμένο Ιούνιο από Τέκτονες για να παραστεί σε τελετή τους και να ευλογήσει(!) την εισδοχή νέων μελών στο τάγμα των Τεκτόνων. Ο θεοφιλέστατος αποδέχθηκε την πρόσκληση και αδιάψευστος μάρτυρας της τελετής μύησης, οι φωτογραφίες που δημοσιεύει κατ΄αποκλειστικότητα το «ierovima.gr». 

Είναι άγνωστο αν ο πανιερώτατος παρέστη στην τελετή ως εκπρόσωπος του αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου. Για όσους δεν γνωρίζουν ο κ. Δαμασκηνός (Καζανάκης) στις 9 Ιανουαρίου 2003, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος Επίσκοπος της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Επισκοπής Βελεστίνου, ως βοηθός Επίσκοπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Η χειροτονία του τελέσθηκε στις 12 Ιανουαρίου 2003, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αθηνών. 

Στις 29 Φεβρουαρίου 2008, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος Β´ τον διόρισε στη θέση του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος τον ανακήρυξε αργότερα σε Τιτουλάριο Μητροπολίτη Βελεστίνου. Η τελετή των Μασόνων έγινε στην Αθήνα την Κυριακή 1η Ιουνίου 2012 και είχε θέμα «εισδοχή νέων Δοκίμων Αρχοντισσών, Ιπποτών και Ακολούθων των Διοικήσεων Αθηνών και Πειραιώς Του Κυριάρχου Ιπποτικού Τάγματος του Ναού των Ιεροσολύμων». Στις φωτογραφίες ο μητροπολίτης Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός ευλογεί(!) την τελετή.....



Εικόνα 1η
Εικόνα 2η

11 Σεπ 2013

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ...(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΟΒΕΡΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... Ο ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΑΘΕΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ...!!!

Για πρώτη φορά πρόεδρος Αναρχο-συμμοριτο-μπαχαλοειδούς Αριστερού μορφώματος ασπάζεται το ιερό σύμβολο της Ορθοδοξίας.
Το 1ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας επισκέφθηκε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρέστη στον καθιερωμένο αγιασμό ενώ είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει μερικές κουβέντες με τον ιερέα.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν αρνήθηκε την ευλογία του ιερέα ο οποίος του έδωσε να ασπαστεί το Σταυρό.

Αν και όλοι περίμεναν τον Τσίπρα να αρνηθεί να φιλήσει το ιερό σύμβολο της Ορθοδοξίας, εκείνος έσκυψε το κεφάλι του και το ασπάστηκε.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε αρνηθεί κατά την ορκωμοσία στη Βουλή να ασπαστεί το Σταυρό, δίνοντας ευγενικά το χέρι του στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που αρχηγός Αριστερού κόμματος ασπάζεται το Σταυρό και αυτό φυσικά έγινε γιατί δεν θέλησε να προκαλέσει την κοινή γνώμη, μιας και βρίσκονταν σε σχολείο και τον παρακολουθούσαν εκατοντάδες παιδιά και γονείς ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ! ΠΗΓΗ