Στρατηγός Μακρυγιάννης

«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα' νεργήσω κι' ό,τι θέλουν ας μου κάνουν» Στρατηγός Μακρυγιάννης

17 Νοε 2012

Δεύτερη γλώσσα στα σχολεία της Αυστραλίας θα διδάσκονται τα Ελληνικά!

Δείτε γιατί...


Δείτε γιατί...
Στα σχολεία όλης της Αυστραλίας θα διδάσκονται πλέον τα Ελληνικά στο πλαίσιο εκμάθησης ξένων γλωσσών.
Όπως επισημαίνει η ομογενής Ομοσπονδιακή βουλευτής του Εργατικού Κόμματος, Μαρία Βαμβακινού, με αυτή την απόφαση δίνεται η δυνατότητα η Ελληνική γλώσσα να διδάσκεται σε όλους τους μαθητές των Αυστραλιανών σχολείων και όχι μόνο σε αυτούς που είναι ελληνικής καταγωγής.
Κεντρικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή έπαιξε ο Συντονιστή Εκπαίδευσης του Ελληνικού Προξενείου Μελβούρνης, Βασίλειος Γκόκας που συντόνιζε την παρέμβαση της ομογένειας και ο οποίος τόνισε στην Επιτροπή ACARA ότι:
"Η διδασκαλία των Γλωσσών, όπως τονίζεται στο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών, είναι ένας από τους βασικούς τομείς μάθησης και βασικό συστατικό της εκπαιδευτικής εμπειρίας όλων των μαθητών".
Σύμφωνα, λοιπόν, με το πνεύμα και το σκεπτικό αυτό η ανάπτυξη της ελληνικής ως δεύτερης γλώσσας θα μπορέσει να:
Ενεργοποιήσει όλους τους μαθητές, ανεξάρτητα από το πολιτιστικό και γλωσσικό υπόβαθρό τους να συμμετάσχουν στην εκμάθηση της Νέας Ελληνικής, αν το επιλέξουν. Στο πλαίσιο αυτό, η αξία της Νέας Ελληνικής θα αποτελέσει επιπλέον εφόδιο για όλους τους μαθητές της Αυστραλίας που θα κατευθυνθούν στις Κλασικές Σπουδές, Βιβλικές Σπουδές, Ιατρική, Φαρμακολογία κ.ά.
Θα αγκαλιάσει τις μελλοντικές γενιές των μαθητών που επιθυμούν να σπουδάσουν Νέα Ελληνικά, ενώ παράλληλα δεν θα δημιουργήσει προβλήματα σε αυτούς που τώρα φοιτούν.
Θα αντιμετωπίσει τη λανθασμένη, εδώ και χρόνια, αντίληψη ότι η ελληνική είναι διαθέσιμη μόνο για τους μαθητές που μιλούν την Ελληνική στο σπίτι (και η σχετική εικόνα της γλώσσας θα είναι αντικίνητρο για τη μελέτη της γλώσσας που υπάρχει σήμερα).
Θα εξασφαλίσει το κύρος της Νέας Ελληνικής στο πλαίσιο του Αυστραλιανού Προγράμματος Σπουδών για όλες τις παρούσες αλλά και τις μελλοντικές γενιές των μαθητών.
Η Επιτροπή ACARA λαμβάνοντας υπόψη τις υποδείξεις της ελληνικής παροικίας αποφάσισε να αλλάξει την προηγούμενη απόφασή της και να επιτρέψει την περίληψη της ελληνικής γλώσσας στο Εθνικό Πρόγραμμα Διδασκαλίας Γλωσσών ως «δεύτερη γλώσσα», στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο, αλλαγή που ικανοποιεί το αίτημα της ομογένειας και διαμορφώνει νέες, θετικές προοπτικές για τη γλώσσα μας στο αυστραλιανό εκπαιδευτικό σύστημα.
radar

Πακιστανοί έχουν μετατρέψει αρχαίο μνημείο στην Ακαδημία Πλάτωνος σε μπάρμπεκιου..Φώτο



Σύμφωνα με καταγγελία που μας έστειλε κάτοικος της περιοχής πακιστανοί που διαμένουν σε υπόγειο πολυκατοικίας επί της οδού Πλάτωνος 105-107 έχουν μετατρέψει το αρχαίο μνημείο σε αποθηκευτικό χώρο....κουζίνας που επάνω του φτιάχνουν μέχρι και φαγητά.

(Η πολυκατοικία πρέπει να αναφέρουμε πως κακώς έχει χτισθεί πάνω σε αρχαιολογικό χώρο και εδώ μεγάλη ευθύνη έχει η πολιτεία.)

 Απ έξω εχει αναρτηθεί ταμπέλα (φωτο) από την αρχαιολογική υπηρεσία που αναφέρει πως στον υπόγειο χώρο της πολυκατοικίας υπάρχει αρχαίο μνημείο που είναι υπο την προστασία της .

Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ...ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;;;



Έτοιμη να στείλει πίσω στην πατρίδα τους τουλάχιστον χίλιους Αλβανούς φαίνεται η Σουηδία.
Μάλιστα ο πρέσβης της Σουηδίας στα Τίρανα... Patrik Svensson δήλωσε πως κατά τους τελευταίους μήνες έχει παρατηρηθεί δραματική αύξηση των αιτήσεων για άσυλο από Αλβανούς στη Σουηδία. Επί του παρόντος, σύμφωνα πάντα με τον Svensson στη Σουηδία έχουν εντοπιστεί πάνω από 1.000 Αλβανοί που έχουν ζητήσει άσυλο από την χώρα.

Ο Πρεσβευτής της Σουηδίας δήλωσε πως πολίτες από χώρες όπως η Αλβανία δεν μπορούν να αποκτήσουν άσυλο, ανακοινώνοντας ουσιαστικά την επιστροφή στην πατρίδα τους όλων των αλβανών που έχουν ζητήσει άσυλο, αναφέρει το aftonomi.gr.

Ο Svensson τόνισε πως η Αλβανία δεν πρέπει να επιστρέψει στο καθεστώς “VISA”, ενώ υπογράμμισε πως επί του παρόντος βρίσκεται σε συνομιλίες με την αλβανική πλευρά για την εξεύρεση μιας λύσης για την υπάρχουσα κατάσταση, καθώς δεν θα πρέπει να τιμωρηθούν όλοι οι Αλβανοί για μια μικρή ομάδα και κατ’ επέκταση να ξαναμπεί η χώρα σε καθεστώς “VISA”.

16 Νοε 2012

ΛΕΜΟΝΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ...16 ευεργετικές επιδράσεις του λεμονιού


Δεν υπάρχει κουζίνα στον… κόσμο, στην οποία το λεμόνι να μην αποτελεί βασικό συστατικό, το οικείο σε όλους μας κίτρινο εσπεριδοειδές, που είναι δημοφιλές σε όλο τον πλανήτη. Ποια είναι όμως η επίδραση της κατανάλωσης λεμονιού στον ανθρώπινο οργανισμό; Τα λεμόνια είναι όξινα στη γεύση, αλλά δημιουργούν αλκαλικές βάσεις στον οργανισμό μας. Στην πραγματικότητα, είναι από τα τρόφιμα με τη μεγαλύτερη αλκαλική επίδραση, που βοηθούν πολύ στη δημιουργία ισορροπίας σε καταστάσεις αύξησης της ποσότητας οξέων στο σώμα.
Με άφθονη βιταμίνη C, είναι ιδανικό «φάρμακο» για την αντιμετώπιση λοιμώξεων και άλλων προβλημάτων υγείας, ενώ συστήνεται και για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και την αντιμετώπιση της δυσπεψίας.
16 ευεργετικές επιδράσεις του λεμονιού στον ανθρώπινο οργανισμό:
1. Τα λεμόνια, μπορεί να είναι όξινα αλλά δημιουργούν αλκαλικές βάσεις στα υγρά του σώματος και βοηθούν στην αποκατάσταση της ισορροπίας του pH.
2. Τα λεμόνια είναι πλούσια σε βιταμίνη C και σε φλαβονοειδή, που λειτουργούν ενάντια σε μολύνσεις από ιούς όπως η γρίπη και το κρύωμα.
3. Το συκώτι λατρεύει το λεμόνι: είναι εκπληκτικό τονωτικό για το συγκεκριμένο όργανο, διαλύει το ουρικό οξύ και άλλα δηλητήρια και υγροποιεί τη χολή. Ο φρέσκος χυμός λεμόνι που προστίθεται σε ένα μεγάλο ποτήρι νερό είναι τρομερό πρωινό αντιοξειδωτικό για το στομάχι.
4. Καθαρίζει το έντερο: Το λεμόνι αυξάνει την περίσταλση του εντέρου, βοηθώντας την κίνησή του, άρα βοηθώντας στην κανονική του λειτουργία. Ρίξτε το χυμό ενός λεμονιού σε ζεστό νερό και πιείτε το νωρίς το πρωί, αν έχετε σχετικό πρόβλημα.

ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΕΙΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΕΝΟΥΝ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...

"Γ...ώ την Ελλάδα σας", φωνάζουν κρατούμενοι στο Αλλοδαπών Ηγ/τσας!
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ...

"Γ...ώ την Ελλάδα σας", φωνάζουν κρατούμενοι στο Τμήμα Κράτησης Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησης. Αν και το σύνθημα είναι υπερβολικό, κρύβει την αγανάκτησή τους, η οποία είναι δικαιολογημένη. Σ' έναν άθλιο μικρό χώρο, χωρίς να τηρούνται ούτε καν οι στοιχειώδεις προϋποθέσεις υγιεινής  στοιβάζονται δεκάδες ταλαίπωροι λαθρομετανάστες. Ξεσηκώνονται συχνά, αλλά κανείς από το κεντρικό κράτος δεν δίνει σημασία. Και προσπαθούν οι αστυνομικοί και οι λιμενικοί να διαχειριστούν με δική τους ευθύνη μια πολύ καυτή πατάτα. Τα καταφέρνουν σχετικά καλά μέχρι τώρα, αλλά πάντα υπάρχει ο φόβος ότι κάποια στιγμή μπορεί να συμβεί κανένα τραγικό ξέσπασμα.
katoci.com

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΒΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ Κ ΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΧΡΙΣΤΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ" ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ.


panagopoulou-gkazi


ΜΕ ΧΑΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ...ΑΛΛΑ ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ Σ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ;;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ;;; ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΟΣΥΛΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ;;;;



Ποινική δίωξη για καθύβριση θρησκεύματος και κακόβουλη βλασφημία από κοινού και κατ' εξακολούθηση σε βάρος συντελεστών και ηθοποιών της παράστασης Corpus Cristi ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.
Αφορμή στάθηκε μήνυση του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος υποστήριζε ότι καθυβρίζεται το θρήσκευμα.
Την προκαταρκτική εξέταση διενήργησε ο εισαγγελέας Χ. Λακαφώσης, ο οποίος αφού πήρε καταθέσεις από πολίτες που υποστήριξαν ότι θίγονται από το περιεχόμενο της παράστασης, διάβασε το σενάριο και είδε μαγνητοσκοπημένη την παράσταση. Μετά την άσκηση δίωξης έδωσε εντολή στη ΓΑΔΑ να διενεργήσει προανάκριση λαμβάνοντας ανωμοτί καταθέσεις από τους κατηγορούμενους.

15 Νοε 2012

"ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΑΝ" ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ...ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ "ΝΑΙ" ΣΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!!!


pericles

ΠΑΡΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ!
Με λύπη μας αναγκαζόμαστε να δημοσιοποιήσουμε τα ονόματα όσων ψήφισαν υπέρ της... αποκαθήλωσης του εμβλήματος του Περικλή από την πόλη του Χολαργού. Δεν σκοπεύουμε σε καμία περίπτωση να τους στοχοποιήσουμε. Θέλουμε μόνο να τους πούμε ξεκάθαρα "Πάρτε πίσω την ψήφο σας". Ζητήστε άμεσα να ξαναγίνει Δ.Σ. ώστε να αλλάξει η αρχική απόφασή σας, δεδομένου ότι δεν δώσατε την δέουσα προσοχή στο θέμα του εμβλήματος του ενιαίου Δήμου Παπάγου-Χολαργού.
Πάνω από τις όποιες κομματικές-παραταξιακές σκοπιμότητες και την νομιμοφροσύνη που θέλετε ασμένως να επιδεικνύετε, βρίσκεται ο Πατριωτισμός και η Ιστορία του τόπου. Είναι προσβολή, είναι όνειδος να περιφρονούμε την Ιστορία μας για όλα τα παραπάνω.
Όσοι λοιπόν δημοτικοί σύμβουλοι δεν επέδειξαν την δέουσα σοβαρότητα σε αυτό το θέμα, να ζητήσουν να γυρίσει πίσω και να εξεταστεί από την αρχή.
Ο "Παρατηρητής" αγωνιζόταν να αναγερθεί το άγαλμα του Μέγα-Αλέξανδρου στον Χολαργό, ώστε να τιμηθεί ο στρατηλάτης με άγαλμα που δεν υπάρχει σε όλη την Αττική. Κάποιοι πολέμησαν την ιδέα μας και κατάφεραν να την πετάξουν στα σκουπίδια. Τώρα το ίδιο το Δ.Σ. πετάει στον ...κάλαθο της Ιστορίας τον Περικλή;
Δεν θα το επιτρέψουμε! Κάθε λίγη ώρα θα υπάρχει από μέρους μας και νέα ανάρτηση για τον ΜΕΓΑ ΠΕΡΙΚΛΗ.
Ιδού τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου-Χολαργού:
ΝΑΙ (να καταργηθεί ο Περικλής)
Κουτάκης Ν. – Κουκής Ν. – Βεντουζά Ειρ. – Φασούλη Αικ. – Ίσκος Π. – Δασκαλόπουλος Χρ. – Αποστολόπουλος Ηλίας - Ρετσινιά Βάνα – Μπουφούνου Βιβή – Τσικρικώνη Άννα-Μαρία – Κτιστάκη Μ. – Μπελιτσάκος Αγγ. – Ευαγγελοπούλού Ελ. – Τίγκας Κ. – Αθανασάκου Μ. – Παπαγεωργίου Άκης – Δημητριάδου Μ. – Πολυκαλά Χρ. – Πλειώνης Δ. – Παρίση Χρ. ( Πρόεδρος Δημοτ. Κοινότ. Παπάγου) – Αποστολόπουλος Νικ. (Πρόεδρος Δημοτ. Κοινότ. Χολαργού).
ΟΧΙ (να παραμείνει ο Περικλής)
Νικολάου Δ. – Νομικός Αλ. – Κεχρής Ι. – Ρεμούνδος Γ. – Ζήκας Π.
ΛΕΥΚΟ
Τσοχαλής Κ. – Νικάκη Β.
ΠΑΡΩΝ
Αυγουρόπουλος Αθ.
Σ.Σ. Σύμφωνα με τον Δημοτικό Κώδικα τα ΛΕΥΚΑ, ΠΑΡΩΝ & η αποχή από την ψηφοφορία θεωρούνται αρνητικές ψήφοι.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ" ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:
         ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
"το πολίτικο κέντρο της νέας δημοκρατίας Θεσσαλονίκης συμμετέχει στον εορτασμό της εξεγέρσεως του πολυτεχνείου και τιμά την μνήμη των ηρωικών παιδιών του ελληνικού λάου , που με αλόγιστο θάρρος και αυτοθυσία συνετέλεσαν στην κατάρρευση των δυνάμεων του σκοταδισμού και της τυραννίας..."
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ (ΟΝΝΕΔ)
"Η οργάνωση νέων της Νέας Δημοκρατίας τιμά την ηρωική επέτειο της 17ης Νοέμβριου και όλους τους νέους που έδωσαν το αίμα τους για το υπέρτατο αγαθό, την ελευθερία, η μνήμη τους θα μείνει για πάντα..."
Η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΝΔΦΚ)
"Η ΟΝΝΕΔ πιστή στα ιδανικά της θα τίμηση την μνήμη των νεκρών σε συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα 7.30 στα γραφεία της νεολαίας μας.
Η Νέα Δημοκρατική Φοιτητική Κίνηση με ανακοίνωση της αναφέρει ότι μετέχει ολόψυχα στον εφετεινό εορτασμό της εξέγερσης του πολυτεχνείου και τιμά την μνήμη των θυμάτων της δικτατορίας..."



14 Νοε 2012

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΜΕΙΣ,
"ΟΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΙ", "ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ",
"ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ",
"ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ", "ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ"...

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.


Προσέξτε τις παρακάτω φωτογραφίες πάνω από κατοικήσιμες περιοχές της Ελλάδος..Οι φωτογραφίες είναι σημερινές και είναι από την περιοχή Αταλάντη Λοκρίδας και της Ημαθίας.

12 Νοε 2012

Ο ΨΕΥΤΟΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΧΤΥΠΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ ΗΘΗ ΜΑΣ...ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ.

"ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΟΥ ΟΙ ΘΕΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕΣ"... ΛΕΕΙ Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΝΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑ...


Την Συριζαία ηθοποιό Ντίνα Κώνστα φιλοξένησε στην πρώτη του εκπομπή στην ΝΕΤ ο Καραμανλικός δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης, το απόγευμα του Σαββάτου 10 Νοεμβρίου  στην ΝΕΤ. Η γεροντοκόρη ηθοποιός επετέθη με ανήκουστο μένος στην Χρυσή Αυγή (πράγμα συνηθισμένο για τα ορφανά του Στάλιν), αλλά έκανε καί κάτι χειρότερο... Έπιασε στο στόμα της τίς κυρίες του Κατηχητικού, λέγοντας επί λέξει:

«Στην εποχή μου, οι θεούσες του Κατηχητικού ήταν οι ρουφιάνες της γειτονιάς και της τάξης»!..

Φαντάζεστε να έκανε παρόμοια δήλωση κάποιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής; Θα είχαν βγεί όλοι οι Δεσποτάδες και θα τον έστελναν στο Πύρ το Εξώτερον! Για την συντρόφισσα Κώνστα ουδείς Δεσπότης, πρεσβύτερος ή θεολόγος θα αντιδράσει, γιατί η Αριστερά κάνει τζίζ!..