Στρατηγός Μακρυγιάννης

«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα' νεργήσω κι' ό,τι θέλουν ας μου κάνουν» Στρατηγός Μακρυγιάννης

8 Δεκ 2012

ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (Θεία Πρόνοια μέσω του “σπερματικού λόγου”) ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟ...


Τα εξουσιαστικά ιερατεία που υπογείως κινούν τα νήματα του κόσμου και κατευθύνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την Γνώση
προσπαθούν εδώ και πολλούς αιώνες – πλαστογραφώντας τις πηγές ή αποκρύπτοντας τες- να φέρουν σε σύγκρουση τον Ελληνισμό με τον Χριστιανισμό. Ξέρουν ότι η σύνδεση αυτών των δύο δυνάμεων είναι το ισχυρότερο εμπόδιο για την υλοποίηση των υποχθόνιων σχεδίων τους,
Ξέρουν ότι αν οι λαοί γαντζωθούν πάνω σ’ αυτά, θα είναι αδύνατο να εφαρμόσουν την Νέα Τάξη πραγμάτων. Αυτός είναι ο λόγος πού αποκρύπτονται οι προφητείες των Αρχαίων Ελλήνων οι οποίες μιλούν ξεκάθαρα για την έλευση του Χριστού… Προσπαθούν να παρουσιάσουν τον Χριστιανισμό ως εβραιογενή θρησκεία και όλους τους Αρχαίους Έλληνες ως ειδωλολάτρες. Ωστόσο έχουν διασωθεί αρχαία κείμενα πού αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο.
Στην Πολιτεία του Πλάτωνα (B, V , 362)-βιβλίο πού το σύστημα το αποδέχεται-περιέχεται μία προφητεία ισάξια μ’ αυτές των προφητών της Παλαιάς Διαθήκης: “Θα απογυμνωθεί απ’ όλα εκτός της δικαιοσύνης, διότι φτιάχτηκε αντίθετος στην ως τότε συμπεριφορά. Χωρίς να αδικήσει κανέναν θα δυσφημισθεί πολύ ως άδικος ώστε να βασανισθεί για την δικαιοσύνη και θα γεμίσει με δάκρυα εξαιτίας της κακοδοξίας αλλά θα μείνει αμετακίνητος μέχρι θανάτου και ενώ θα είναι δίκαιος θα θεωρείτε άδικος για όλη του τη ζωή. Έχοντας τέτοιες διαθέσεις ο δίκαιος θα μαστιγωθεί, θα στρεβλωθεί, θα δεθεί, θα ανάψουν τα μάτια του και στα τελευταία του αφού πάθει κάθε κακό θα καρφωθεί πάνω σε πάσσαλο, και να ξέρεις ότι δεν είναι δίκαιο αλλά αφού έτσι το θέλει ας γίνει .

4 Δεκ 2012

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ...ΠΗΡΕ Ι-5 ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΛΟΓΟ "ΧΡΟΝΙΩΝ ΝΕΥΡΩΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ" ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...

ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΟΝ
"ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΥΡΩΤΙΚΑ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟ" ......

Ι-5 πήρε από το Πολεμικό Ναυτικό ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος και έτσι πέτυχε να σώσει τις πλατινέ ανταύγειες του. Επειτα από σειρά αναβολών εξαιτίας «χρόνιων νευρωσικών εκδηλώσεων», όπως αναφέρουν ψυχιατρικές γνωματεύσεις, χαρακτηρίστηκε ακατάλληλος για να υπηρετήσει, ενώ δύο μέρες μετά ξεκίνησε τις εμφανίσεις του σε κέντρο διασκέδασης δίπλα στην Ελλη Κοκκίνου. Την Παρασκευή ο τραγουδιστής έκανε πρεμιέρα στο «Fever» με τον Σταμάτη Γονίδη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τη στιγμή που οι στρατιωτικές αρχές δηλώνουν πως θα κάνουν πιο αυστηρό τον υγειονομικό κανονισμό προκειμένου να σταματήσει το φαινόμενο των ανίκανων-«μαϊμού» για στράτευση που χρόνια τώρα κυριαρχεί, με αποτέλεσμα οι ισχυροί και επώνυμοι να εξακολουθούν να βρίσκουν τρόπο να ξεγλιστρούν από το στράτευμα, ακόμη και τώρα που λόγω κρίσης οι ανάγκες σε έμψυχο δυναμικό είναι μεγαλύτερες από ποτέ. Ετσι, περιπτώσεις όπως αυτή του γνωστού τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου αποτελούν τρανταχτό παράδειγμα για το πώς μπορεί σήμερα κάποιος να αποφύγει τη στράτευση. Αρκεί ένα χαρτί από ιδιώτη γιατρό με πιο συνήθη διάγνωση αυτή των «νευρωσικών εκδηλώσεων», που περιλαμβάνει από κρίσεις πανικού μέχρι κατάθλιψη, αγχώδεις συμπεριφορές και διάφορες άλλες παρεμφερείς παθήσεις.

3 Δεκ 2012

ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ. ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ-ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ...

asopos-potamos


Πατάτες, κρεμμύδια και καρότα που φθάνουν καθημερινά στο τραπέζι μας κρύβουν θανατηφόρα δηλητήρια, μολυσμένα με
επικίνδυνα βαρέα μέταλλα που συχνά είναι 1000% πιο πάνω από τα επιτρεπτά όρια.
Περιοχές στον κάμπο των Θηβών και των Οινοφύτων που παράγουν τις μεγαλύτερες ποσότητες κρεμμυδιών, καρότων και
πατάτας σε όλη την Ελλάδα, έχουν δηλητηριαστεί από τα νερά του ποταμού Ασωπού που δέχονται τα απόβλητα δεκάδων
βιομηχανιών της περιοχής.
Επιδημιολογική μελέτη της καθηγήτριας του πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Αθηνάς Λινού στα Οινόφυτα έφερε στην επιφάνεια ένα
φοβερό μυστικό για το οποίο κανείς δεν μιλάει εδώ και πολλά χρόνια.
Οι θάνατοι από καρκίνο στην περιοχή αυξάνονται από χρόνο σε χρόνο επικίνδυνα και πολλά παιδιά εμφανίζουν αρρώστιες
που δεν είναι της ηλικίας τους.

2 Δεκ 2012

"ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ" ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ......

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ, ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.......

Σάλος έχει ξεσπάσει σε σχολείο του Μεσολογγίου μετά την ενέργεια εκπαιδευτικού να κατεβάσει με δική του πρωτοβουλία την Εικόνα του Χριστού από αίθουσα διδασκαλίας.
Το θέμα ήδη έχει απασχολήσει έντονα, ενώ μέχρι στιγμής ερευνάται ως προς τις συνθήκες αλλά και τους λόγους για τους οποίους ο εκπαιδευτικός κατέβασε το ΙΕΡΟ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.