Στρατηγός Μακρυγιάννης

«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα' νεργήσω κι' ό,τι θέλουν ας μου κάνουν» Στρατηγός Μακρυγιάννης

24 Νοε 2012

ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΓΗ...ΒΙΝΤΕΟ.


Αρχαιοελληνικό εύρημα μέσα στη Τουρκία. ΒΙΝΤΕΟ

Κατά την διάρκεια εκσκαφών στην υπαίθρια αγορά στην Ταρσό της Μερσίνας, βρέθηκαν μεταξύ των ιστορικών ερειπίων Ρωμαϊκής εποχής 1800 ετών, και πάτωμα με μωσαϊκό με ανθρώπινες μορφές,αρχαιοελληνικό.

Διαβάστε πως παρουσίασαν το εύρημα οι Τούρκοι:


"Στις ανασκαφές  που συνεχίζονται βρέθηκαν σωλήνες που ανήκαν σε αρχαία βρύση, δύο μικρές πισίνες, τοξωτά τούνελ νερού, κατσαρόλες από ψημένο χώμα, ιατρικά εργαλεία, και καντήλια. Τέλος βρέθηκε και πάτωμα με μωσαϊκό που έχει 5 ανθρώπινες φιγούρες. Αρχαιολόγοι που το εξέτασαν είπαν πως προέρχεται από την Ρωμαϊκή περίοδο".

Οι Τούρκοι …πόνεσαν τόσο για τις ελληνικές φράσεις που φαίνονται πάνω στο μωσαϊκό που δεν τις αναφέρουν καν!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΙΔΙΕΤΑΙΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΤΡΥΠΗΜΑ (piercing)... ΟΤΑΝ Η ΑΗΔΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΔΑ!!!!

Ιδιαίτερα επικίνδυνο το piercing της γλώσσα...

Μελέτη που δημοσιεύτηκε στις ιστοσελίδες του περιοδικού του βρετανικού Ιατρικού Συλλόγου δείχνει πως οι επιπλοκές που παρατηρήθηκαν σε... επεμβάσεις piercing δεν συμβαίνουν σπάνια.

Σύμφωνα με αυτή την έρευνα, το 25% των ανθρώπων, δηλαδή ο ένας στους τέσσερις που έκαναν piercing σε κάποιο σημείο του σώματός τους (εκτός του λοβού του αυτιού), αντιμετώπισαν επιπλοκές. Και το 50% των ανθρώπων που έκαναν piercing στη γλώσσα είχε επιπλοκές. Δηλαδή, ένας στους δύο!

Πριν πάρετε, λοιπόν, την απόφαση να τρυπήσετε τη γλώσσα, τα χείλη ή άλλα μέρη στο στόμα σας για να βάλετε σκουλαρίκι, διαβάστε προσεκτικά τους κινδύνους.

Τι μπορεί να συμβεί;

- Επικίνδυνες μολύνσεις εξαιτίας των βακτηρίων που βρίσκονται στη στοματική κοιλότητα
- Εξαιρετικά σημαντικό πρήξιμο, σε βαθμό που μπορεί να μας προκαλέσει δυσφορία στην αναπνοή
- Υπάρχει κίνδυνος πνιγμού στην περίπτωση που σπάσει το σκουλαρίκι και το καταπιούμε
- Εάν το σκουλαρίκι είναι σημείο που μπορεί να το δαγκώσουμε, υπάρχει ο κίνδυνος να σπάσουμε κάποιο δόντι.

Το piercing στη γλώσσα μπορεί επιπρόσθετα να προκαλέσει και άλλες επιπλοκές όπως το οίδημα της γλώσσας, δυσκολίες κατά τη μάσηση, την κατάποση, την ομιλία, αύξηση της ροής του σάλιου και υπερπλασίες μαλθακών ιστών.

22 Νοε 2012

ΣΟΚ !!! ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΓΕΜΑΤΟ ΧΗΜΙΚΑ ΓΙΑ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ !!!


Μεγάλο θέμα με θερμούς υποστηρικτές και φανατικούς πολέμιους έχει δημιουργηθεί με τους χημικούς αεροψεκασμούς...Μας ψεκάζουν με ειδικά χημικά για να καταστείλουν την οργή μας βροντοφωνάζουν οι υποστηρικτές, σενάρια επιστημονικής φαντασίας με απλά καυσαέρια αεροσκαφών λένε οι πολέμιοι...

Το θέμα γιγαντώνεται ακόμα περισσότερα απο τη σιωπή της κυβέρνησης καθώς επίσημη απάντηση ή διάψευση όλων αυτών των σεναρίων δεν υπάρχει, αντιθέτως σοβαροί επιστήμονες όπως ο ερευνητής του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ Νίκος Κατσαρός αφήνει να εννοηθεί ότι κάτι...γίνεται και οι κυβερνητικοί το καλύπτουν... Φίλος αναγνώστης του makeleio μας απέστειλε πραγματικά αποκαλυπτικές φωτογραφίες με εσωτερικά αεροσκαφών που έχουν τροποποιηθεί και χρησιμοποιούνται γι αυτό τον σκοπό...Δείτε τις φωτογραφίες και τα συμμεράσματα...δικά σας!!!

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ...ΒΑΨΑΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ...

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ 3.124 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ...

Αφανίστηκε ολόκληρη κωμόπολη από τις αυτοκτονίες που σημειώθηκαν από το 2009 μέχρι και τον Αύγουστο του 2012. Τα στοιχεία για τις αυτοκτονίες και τις απόπειρες στην Ελλάδα, που έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛΑΣ, σοκάρουν. Οι αυτοκτονίες και οι απόπειρες φτάνουν τις 3.124 (τελεσθείσες και απόπειρες) από το 2009 έως τον Αύγουστο του 2012. Αναλυτικά στοιχεία πανελλαδικά, ανά νομό και έτος.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχει συλλέξει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, τα περιστατικά αυτοκτονιών ανήλθαν σε 677 το 2009, σε 830 το 2010, σε 927 το 2011 και σε 690 έως την 23η Αυγούστου του 2012.

 Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου. O υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας μετά από ερώτηση σπεύδει να επισημάνει ότι δεν υπάρχει μόνο ένας καθολικά αποδεκτός παράγοντας που προκαλεί στον άνθρωπο τέτοιας ακραίας μορφής αυτοκαταστροφικές τάσεις αλλά για ένα φαινόμενο πολυπαραγοντικό που σχετίζεται με εξωγενείς παράγοντες (κοινωνικό, επαγγελματικό, οικογενειακό κλπ) αλλά και με παράγοντες ατομικούς-εσωτερικούς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, το 2009 καταγράφονται 265 περιστατικά αυτοκτονιών (τελεσθείσες και απόπειρες), 291 το 2010, 306 το 2011 και 212 έως 23.08.2012.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ: