Στρατηγός Μακρυγιάννης

«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα' νεργήσω κι' ό,τι θέλουν ας μου κάνουν» Στρατηγός Μακρυγιάννης

10 Ιουλ 2011

Λεφτά υπάρχουν αλλά μονο για τζαμί...

Στρατόπεδο του Ναυτικού παραχωρείται για τζαμί που θα κοστίσει 15 εκατ. ευρώ

Η κυβέρνηση μπορεί να μη βρήκε άλλο τρόπο εκτός από την άγρια λιτότητα για να εξυπηρετήσει τους στόχους του μνημονίου, βρήκε όμως 15 εκατ. ευρώ και 16 στρέμματα κρατικής γης προκειμένου να ανεγερθεί άμεσα μουσουλμανικό τέμενος στην καρδιά της Αθήνας.

Στη δίνη της οικονομικής κρίσης, απαρατήρητη πέρασε η απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Νίκου Σηφουνάκη, με την οποία οροθετήθηκε και χαρακτηρίστηκε επίσημα ως «χώρος συνάθροισης κοινού» ή έκταση όπου πρόκειται το επόμενο διάστημα να ξεκινήσουν οι εργασίες ανέγερσης του πρώτου μουσουλμανικού τεμένους στην ελληνική πρωτεύουσα. Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού με ημερομηνία 5/5/2011, καθορίζεται η έκταση 16 στρεμμάτων στην παλαιά βάση του Ναυτικού στον Βοτανικό, όπου πρόκειται να ανεγερθούν το μουσουλμανικό τέμενος, η βιβλιοθήκη, οι χώροι υγιεινής τα γραφεία κ.ά.

Μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την ανέγερση του νέου τεμένους, υφιστάμενα υπόστεγα του πρώην ναυτικού οχυρού θα διαμορφωθούν ώστε να χρησιμοποιηθούν για τις λατρευτικές ανάγκες των μουσουλμάνων. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», η προσωρινή χρήση των πρώην εγκαταστάσεων ήταν πρόταση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος έχει και τον συντονισμό για την υλοποίηση του έργου.

Η συγκεκριμένη έκταση μέχρι πρότινος ανήκε στο Πολεμικό Ναυτικό και με απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας παραχωρήθηκε ήδη στην κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ), περιουσιακά στοιχεία της οποίας θα είναι το τέμενος και οι λοιπές βοηθητικές εγκαταστάσεις. Θα ανεγερθούν με αποκλειστικές δαπάνες του Ελληνικού Δημοσίου και σύμφωνα με τον αρχικό υπολογισμό θα δαπανηθούν 15 εκατ. ευρώ, αν και λόγω της κρίσης υπάρχουν φωνές που ζητούν να μειωθεί το συγκεκριμένο ποσό.


Η σειρά που νομιμοποιεί τη ''Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου''.

ΜΟΝΟΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΣΕ ΕΥΚΟΛΟ ΓΕΥΜΑ, ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!!!!
  Eπιστολές διαμαρτυρίαςομογενών για τη τουρκική σειρά ''ΕΖΕΛ'' του ΑΝΤ1

Έλληνες καθηγητές του εξωτερικού στέλνουν συνεχώς επιστολές διαμαρτυρίας για τη σειρά που νομιμοποιεί τη ''Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου'' και την αλαζονική συμπεριφορά του καναλιού απέναντι στους κυπριακούς συλλόγους που ζήτησαν συνάντηση με τους υπευθύνους. Ενδεικτικά δύο από τις δεκάδες...


Σχέδιο Τουρκοποίησης .Πάνε να μας κάνουν γιουσουφάκια..

Οτι δεν κατάφεραν με 400 χρονια σκλαβιάς θα το καταφερουν τώρα;;;;;;;;;;


ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Φαίνεται πως κάποιοι στο σχολείο έπαιρναν απουσία την ώρα της ιστορίας.. Το περιοδικό "Τηλεθεατής" βάφτηκε στα χρώματα της τουρκίας, προσφέροντας τα σήριαλ της γειτονικής χώρας προκειμένου να πουλήσει μερικά τεύχη παραπάνω.. Ρε δεν πάτε να...



πνιγείτε.. Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση φθηνές τούρκικες σειρές, την στιγμή που χιλιάδες Έλληνες ηθοποιοί, παραγωγοί, συντελεστές, μένουν χωρίς δουλειά με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγάλουν τα προς το ζην.. Δεν μας αξίζει τέτοια πλύση εγκεφάλου..

ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ ΕΛΛΑΔΑ: Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός τού ανθρώπου!..



«Ήσαν δε τινες Έλληνες εκ των αναβαινόντων ίνα προσκυνήσωσιν εν τή εορτή. Ούτοι ούν προσήλθον Φιλίππω τώ από Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας, και ηρώτων αυτόν λέγοντες· Κύριε, θέλομεν τον Ιησούν ιδείν. Έρχεται Φίλιππος και λέγει τώ Ανδρέα, και πάλιν Ανδρέας και Φίλιππος και λέγουσι τώ Ιησού· Ο δε Ιησούς απεκρίνατο αυτοίς λέγων: Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός τού ανθρώπου» (Ιω. 12, 20-23)!.. 

Μέγας Αλέξανδρος και Ιησούς Χριστός: Ο Αλέξανδρος μέσω της ελληνικής γλώσσας, την οποία διάδωσε παντού, έδωσε τη δυνατότητα στο Ευαγγέλιο, που γράφτηκε στην ελληνική γλώσσα, να διαδοθεί σε όλο τον κόσμο!.. Ο Χριστός, μόλις είδε τους Έλληνες, αντελήφθη ότι ήρθε η ώρα να δοξαστεί ο Λόγος Αυτού λέγοντας την περίφημη βιβλική φράση: «Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός τού ανθρώπου»!..

ΠΟΝΤΙΟΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ (ο ποντος ειναι Ελλάς).


Διογένης ο Σινωπεύς (Κυνικός φιλόσοφος του 4. π.Χ. αι.)

Δίφιλος ο Σινωπεύς (κωμικός ποιητής του 4. π.Χ. αι.)

Διονυσόδωρος από την Αμισό (μαθηματικός του 2. π.Χ. αι.)

Τυραννίων από την Αμισό (λόγιος και γραμματικός του 1. π.Χ. αι.)

Στράβων από την Αμάσεια (ιστορικός του 1. π.Χ. αι.)

Βάττων από τη Σινώπη (ιστοριογράφος)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:


Ο Στράβωνας λέει ότι η Μακεδονία ήσαν Έλληνική οπως και η Θράκη : <<Εστίν με ουν Ελλάς και η Μακεδονία, νυνί μέντοι τη φύσει των τόπων ακολουθούντες και τω σχήματι χωρίς έγνωμεν από της άλλης Ελλάδος τάξαι και συνάψαι προς όμορον αυτής Θράκης…..>> (Στράβων Γεωγραφικά, 7.9.11).