Στρατηγός Μακρυγιάννης

«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα' νεργήσω κι' ό,τι θέλουν ας μου κάνουν» Στρατηγός Μακρυγιάννης

19 Νοε 2012

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ, Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΦΙΛΟΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ, ΤΗΛΕΜΑΪΝΤΑΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ...

ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΕΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ 1,50 ΑΝΤΙ 0,50 ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΝΑ ΦΤΩΧΙΚΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ...

Η τηλεοπτική χρονιά που τελείωσε έχρισε τον Αντώνη Κανάκη και την ομάδα τού «Ράδιο Αρβύλα» νικητές της βραδινής ζώνης και, όπως είναι γνωστό, χωρίς περαιτέρω συζητήσεις, έχουν πάρει το πράσινο φως για τη νέα σεζόν. Ετσι ο Αντώνης Κανάκης είναι από τους λίγους τηλεστάρ που έφυγαν για διακοπές χωρίς κανένα άγχος σχετικά με το τι θα κάνουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν, σε αντίθεση με τους περισσότερους που ξαφνικά είτε είδαν τους θρόνους τους να τρίζουν είτε βρέθηκαν κάτω απ' αυτούς.

Με τη σιγουριά που τον διακρίνει ασχολήθηκε παράλληλα και με τις άλλες του δραστηριότητες, αλλά και με επενδύσεις. Οι παπαράτσι μπορεί να εντόπισαν τον Αντώνη στη Μύκονο και στη Σκιάθο, παρέα με τους καλούς του φίλους Γρηγόρη Αρναούτογλου και Γιάννη Λάτσιο, όμως ο μεγάλος του έρωτας δεν είναι άλλος από τη Χαλκιδική, όπου έχει περάσει μερικά από τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής του, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν.

Από το ερχόμενο καλοκαίρι μάλιστα θα περνάει πολύ περισσότερο χρόνο στην περιοχή, εφόσον διαθέτει πλέον και το δικό του σπίτι. Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, απέκτησε ένα μικρό παλάτι στην περιοχή Καψόχωρα της Χαλκιδικής, κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα.


Πρόκειται για ένα από τα οκτώ πολυτελή σπίτια που βρίσκονται στην εν λόγω περιοχή και είναι πραγματικό παλάτι, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις - και μάλιστα με φοβερή θέα. Ενα σπίτι που φαίνεται ότι θα γίνει στο εξής το αγαπημένο καταφύγιο του Αντώνη για τους καλοκαιρινούς μήνες - και όχι μόνο. Ακούγεται ότι το νέο απόκτημά του του στοίχισε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ενώ το καλοκαίρι που μας πέρασε -η ιστορία είναι γνωστή σε όλους τους κατοίκους στην Καψόχωρα- Ρώσος μεγιστάνας είχε προσφέρει για σπίτι στην περιοχή 2,5 εκατ. ευρώ, χωρίς να καταφέρει τελικά να το αποκτήσει.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι χρόνια τώρα ο Αντώνης Κανάκης είναι λάτρης της Χαλκιδικής και το καλοκαίρι του 2006, με τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την περιοχή, είχε βοηθήσει τους ντόπιους στη μάχη με τις φλόγες. Μάλιστα χαρακτηριστική έχει μείνει η κόντρα του με τον τότε υπουργό Μακεδονίας - Θράκης Γιώργο Καλαντζή σε δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Δεν δίστασε να πει τα πράγματα με το όνομά τους και να μιλήσει για την αδιαφορία της Πολιτείας. Το νέο σπίτι του Αντώνη Κανάκη είναι σε μια περιοχή ονομαστή για τις ωραίες παραλίες της και πολύ δημοφιλή ανάμεσα στους γνώστες της καλής ζωής. Mάλιστα, είναι κοντά στο beach bar «Μόλος», του οποίου είναι ιδιοκτήτης.

Οσοι γνωρίζουν τον Αντώνη Κανάκη λένε ότι η εν λόγω αγορά μπορεί να είναι κι ένα βήμα που δείχνει ότι θέλει πλέον να αλλάξει τη ζωή του, εκείνου δηλαδή που λένε πιο λαϊκά... να αράξει! Μπορεί να δηλώνει εργένης και ότι καμία γυναίκα δεν του έχει αντισταθεί, ωστόσο η αλήθεια είναι πως πολύ θα ήθελε να βρει το άλλο του μισό.

Οπως δήλωσε και ο ίδιος, πρόσφατα έκλεισε τα 40 και έχει κάνει όσες καταχρήσεις πρέπει να κάνει στη ζωή του ένας άντρας, άρα είναι πλέον έτοιμος να περάσει στο επόμενο στάδιο, τη δημιουργία οικογένειας. Δουλεύει όλη μέρα και τα βράδια διασκεδάζει, όπως όμως έχει δείξει η μέχρι τώρα πορεία του παίζει το παιχνίδι με τους δικούς του κανόνες. Ο Αντώνης Κανάκης, πέρα από την ενασχόλησή του με την TV, είναι ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων, οπότε τα εισοδήματά του δεν προέρχονται μόνο από την τηλεόραση και τη δουλειά του στο ραδιόφωνο. Προφανώς, ο Αντώνης Κανάκης θα μας απασχολεί ακόμη για αρκετό καιρό.
ΠΗΓΗ